Nebojte sa objaviť a vychutnať si naše produkty.
Nebojte sa objaviť a vychutnať si naše produkty.
Kampotova červená paprika sa získava zberom červených bobúľ, ktoré dosiahli plnú zrelosť, to znamená tesne predtým, ako bobule začnú hniť na zväzkoch. Metódy stanovenia červenej farby sa líšia medzi dvoma pôvodmi. V Kampote sú červené bobule namočené vo vriacej vode a potom v ľadovej vode ihneď po zbere.
Počas koloniálneho obdobia dosiahol Kampot paprika svoj vrchol a stal sa prvotriednou dovoznou komoditou. Od roku 1975 Khmer Rouge ničí svoju produkciu a nahrádza ju ryžou. Je to len 30 rokov po tom, čo niektoré rodiny pestovateľov dávajú tomuto Kampotovi nový život.
Krajina pôvodu: Kambodža
Dovozca: European Trading Company s.r.o., Staré Grunty 24, Bratislava 84104, Slovensko www.europeantradingcompany.eu
Výrobca: KEREX SARL, 12 rue René Cassin, 37390 Notre Dame D´OE, Francúzsko
Zloženie: červene korenie z Kampotu.
Skladovanie: 5 rokov, v suchu.
Nateraz nemáme žiadne recenzie zákazníkov.